RÓLUNK

ALMA

VÁSÁRLÓKNAK

Céginformációk


Az Almarégió Kft. a Szatmári-síkságon közvetlenül a Román határ mellett a Szamos folyó bal partján Csenger város településen található. Tájjellegből adódóan a legfontosabb terméke az alma , hiszen ezt a régiót hívják az ,,alma hazájának’’. A cég megalakulása 2008-ban történt. Alakulása óta zöldség-gyümölcs termelői szervezetként (TÉSZ) működik. Jelenleg 23 termelő tagja van, akik 155 hektáron gazdálkodnak intenzív és szuperintenzív körülmények között. A termőterületről   3-4 ezer tonna gyümölcsöt takarítanak be az őszi hónapokban. A tagokon kívül más TÉSZektől is vásárol a Kft almát, így évente kb.6-8 ezer tonna gyümölcsöt forgalmaz.

A Kft kereskedelmi tevékenységet folytat, tagjain kívül más termelői szervezetektől és helyi gazdálkodóktól is vásárol fel gyümölcsöt. A társaság 5000 tonna hűtőkapacitással rendelkezik, mely megalapozza a nyersáru folyamatos szállításához szükséges   feltételeket. A fajtaválaszték színes:  BRAEBURN, FUJI, GÁLA, GOLDEN ,GRANNY, IDARED,  JONAGOLD, JONATHAN,   RED CHIEF, ezzel  lehetővé téve a belföldi és külföldi igények kiszolgálását . Az értékesítés elsődleges csatornája  a  belföldi  üzletláncok , de külföldi cégekkel is kapcsolatban van. A folyamatos piaci bővülés, elsősorban az üzembehelyezett beruházásoknak köszönhető,  hiszen a rendelkezésére álló  gépekkel sokkal  gyorsabban, és nagyobb mennyiségben  tudja az almát áruvá készíteni. Logisztikai háttere lehetővé teszi, hogy a folyamatosan változó vevői igényeknek meg tudjon felelni. A vásárlói elvárásokra fordítja a legnagyobb figyelmet, biztosítva ezzel a minőséget, a fogyasztók számára. 

Saját logisztikai központjában egy a XXI századnak megfelelő almaválogatógépsorral tud egyszerre 7-8 méretre és akár színre válogatni gyümölcsöt. Az így leválogatott gyümölcs vagy a hűtőtárolókba kerül betárolásra, vagy pedig azonnal a csomagolóközpontba ahol a vevő igénye szerinti csomagolási technikával készül el a fogyasztásra szánt alma, melyet a Kft saját  hűtőkamionjaival szállít el az üzletláncok logisztikai központjába, biztosítva ezzel, hogy az áru sértetlensége és minősége a szállítás során is garantálva legyen.

Alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek:

GLOBALGAP

ISO22000

Név: "ALMARÉGIÓ" Zöldség- és Gyümölcstermelői Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhelye/telephelye: 4765 Csenger, Újélet út 57/3 hrsz

GPS:    É 470 50’, 58”

            K 220 40’,6”

Telefon: Apáti Ferenc- ügyvezető

+36-30/9357-609

email:almaregio@t-online.hu